Betalen


U kunt in onze webshop op de volgende manieren veilig betalen:

iDEAL

Met iDEAL kunt u gemakkelijk en veilig uw bestelling afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving (die beveiligd wordt door uw eigen bank).

Als u kunt internetbankieren dan kunt u direct gebruik maken van iDEAL, u hoeft zich niet apart nog ergens voor aan te melden. U kiest eenvoudig voor iDEAL als betaalmethode, selecteert uw bank en logt in via de voor u bekende manier. U keurt de betaling goed volgens de instructies op het scherm en u ontvangt direct een bevestiging van betaling.

iDEAL wordt ondersteund door bijna alle in Nederland actieve consumentenbanken.

Voordelen:

  • Snel en direct betaald
  • Voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis

Overboeking

U kunt uw bestelling ook betalen door zelf het totaalbedrag over te maken. Hiervoor maakt u het bedrag over via internetbankieren of op een andere manier waarop u dit gewend bent. Ons bankrekeningnummer en andere benodigde informatie ontvangt u direct na het afronden van uw bestelling. Wij versturen uw bestelling zodra we uw betaling hebben ontvangen, dit kan soms enkele dagen duren.

Als u kunt internetbankieren raden wij u aan om in plaats van een overboeking voor betaling via iDEAL te kiezen.

Voordelen:

  • U bepaalt zelf hoe u uw bank de betaalopdracht geeft

Credit card

U kunt uw bestelling ook snel en veilig met uw credit card afrekenen. Na het afronden van de bestelling vult u eenvoudig uw credit card gegevens in waarna deze direct gecontroleerd worden en u een betalingsbevestiging krijgt.

We ondersteunen alle populaire credit cards.

Voordelen:

  • Snel en direct betaald
  • Voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis

PIN of contant (alléén voor cursisten en bij thuishulp!)

Doet u mee aan één van onze cursussen op locatie? Dan kunt u ook ervoor kiezen om uw bestelling daar op te halen en meteen af te rekenen met uw eigen pinpas. Als u contant wilt betalen, zorg dan dat u GEPAST geld heeft, want we hebben GEEN wisselgeld bij ons.

Let op: deze optie is alleen beschikbaar als u meedoet aan een Digitaal in Vorm cursus en naar de cursusbijeenkomsten komt!

Voordelen:

  • U heeft uw producten meteen na betaling in handen
  • Handige optie als u meedoet aan een cursus maar (nog) niet kunt internetbankieren